Ligetvári Anita - Fogantatásra hangolva

A könyvről

A vágyott fogantatás elérése sok esetben észrevehetetlen akadályokba ütközik. Az okok megtalálása meghaladja a mai modern orvosi műszerek képességeit is. Ekkor felmerül a kérdés: Vajon elég-e a csupán a testünkben keresni a problémát a siker elérése érdekében?

A könyv ezeket a rejtett, feltárásra váró transzgenerációból, születési traumából, feldolgozatlan veszteségből, vagy akár nehéz gyermekkorból eredő okokat tárja fel.
A transzlégzés, a művészetterápia, valamint a gyászfeldolgozás gyakorlatai segítik az olvasót a lelki blokkok feloldásában, emellett pároknak is támogatást nyújt a sikertelen fogantatások, vagy magzatuk elvesztése utáni újbóli egymásra találásban.

A könyv egyik különlegességét a Betekintőben található személyes történetek adják, melyek a szerző közel húsz év sikeres fogantatást segítő munkájának esszenciái.

A szerző az elméletet és gyakorlatot is tartalmazó fejezeteken keresztül, mintegy lámpást tartva, vezeti végig olvasóját a reményvesztettség, kiszolgáltatottság érzésétől a sikeres fogantatás eléréséig vezető úton.

Főként fogantatási nehézséggel küzdő párok számára készült a könyv, de minden gyermekvállalás előtt álló ember találhat benne hasznos információt és gyakorlatot a sikeres fogantatás eléréséhez.

Olvass bele

Rendeld meg online!

A szerzőről

Ligetvári Anita, a könyv szerzője vivation légzéstréner, művészetterapeuta, valamint gyászcsoport-vezető. Húsz éve segíti egyéni és csoportos formában a hozzáfordulókat a női lét nagyobb fordulópontjain keresztül az önismeret növelésében, a testi vagy életvezetési problémák, valamint a fogantatási nehézségek lelki okainak feltárásában.

Írásai, cikkei rendszeresen megjelennek nyomtatott és online formában a Kisalföld megyei napilapban, a Naturportál, valamint az Ezotér magazinokban.

Több alkalommal hallhattuk rádióbeszélgetések szakértőjeként a transzlégzés, a fogantatás és szülés, valamint a gyászfeldolgozás témakörökben.

Alapító tagja a győri Lelkünk Rajta (mini)Fesztivál szervezői és előadói csapatának.

A könyvről mondták

Nagyon köszönöm a kéziratot. Nem is gondoltam volna, hogy a fogantatás a fő témája, és hogy kifejezetten ezen a témakörön belül is hatékony segítséget tud nyújtani. Nagyon jó információkat oszt meg, tanulságos és abszolút nem töltelék könyv. Az illusztrációk nagyon megkapóak és összeillően megválogatottak. Amint kiadásba kerül biztos beszerzek egyet!

Hanekám-Póczik Tímea

előolvasó

Ajánlom mindenkinek a könyvet, aki meg szeretné érteni a fogantatás, vagy annak nehézsége érzelmi, lelki és transzgenerációs okait. A könyv megmutatja, hogy egy egyszerűnek tűnő dolgot milyen sok minden támogathat vagy akadályozhat  tudat alatt. A Betekintők szép és emberi történetei csökkentik a magány- és kívülállóságérzést, valamint bepillantást engednek egy-egy személyes találkozó valódi hangultába.

Egy régi kliens, ma már többszörös édesanya

Anita könyve az első sorától magával ragadott. Utóolvasásra kért fel, amit én nagy örömmel és izgatottan vállaltam, hiszen ilyen megtiszteltetés nem éri minden nap az embert. Már pár oldal elolvasása után megfogalmazódott bennem, hogy ez a könyv a sűrűn forgatott, évek óta sokat adó és mindenkinek ajánlott szakmai könyveim sorát fogja gazdagítani. Együtt sírtam és nevettem az emberi történetekkel, miközben folyamatos felismerések és megérkezések voltak bennem önmagammal, az életemmel, az emberi kapcsolataimmal összefüggésben. Szó szerint ráláttam az életemre! A könyv a fogantatási nehézségekről íródott, és azok holisztikus szemléletű feltárásáról, feloldásáról… Azonban minden egyes fejezet után azt éreztem, 3 lánygyermekes anyaként, és várandósokkal foglalkozó szakemberként, hogy ezt minden nőnek és! férfinak olvasnia kellene felnőtt élete kezdetén, és mintegy útmutatóként újra és újra élete során! Szokták kérdezni, hogy ha egy lakatlan szigetre kerülnél, és három könyvet vihetnél magaddal, melyek lennének azok? Nos, nekem az egyik a Fogantatásra hangolva lenne, mert bennem új gondolatok, energiák és tudások fogantak meg a hatására, és úgy érzem, sokkal közelebb kerültem önmagamhoz, önmagam szeretetéhez az olvasása által. Ezt kívánom minden olvasónak, és hálás köszönet neked, Anita, ezért a hatalmas és erős munkáért a magam, a lányaim és a jövő generációja nevében is.

Albert Nóra

Szülésfelkészítő tréner, szoptatós és gyermekágyas dúla

Rendeld meg online!