Tudom, hogy te is azok közé tartozol, akik életük minőségét szeretnék javítani, de talán még nem találtad meg a megfelelő eszközt ehhez.

Nos, most itt az ideje, hogy belevágj, hiszen megnyílt a lehetőséged jelentkezni az „Úgy élsz, ahogy lélegzel” online légzéstréning tanfolyamra.

Az életben sokszor elfeledkezünk a légzésünk fontosságáról, pedig ez az egyik legnagyobb élet-, és erőforrásunk.

Ezen a tanfolyamon olyan légzéstechnikákat sajátíthatsz el, amelyeket bárhol alkalmazhatsz, legyen szó sportról, kirándulásról vagy akár meditációról.
Ez nem csupán egy egyszerű kurzus, hanem egy lehetőség arra, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet élj.

Mit ígér neked ez az ajánlat?

A légzőgyakorlatok segítenek csökkenteni a stresszt az életedben, miközben növekszik a termékenységed. Megtanulsz olyan légzéstechnikákat, amelyek segítségével növelheted az önismereted és az intuíciód. Kapcsolatot teremthetsz a tested és az elméd között, miközben energiaszinted emelkedik. Ezzel egy új, magasabb szintre léphetsz az életed minden területén.

Két alkalommal INGYENES (30 perces) személyes vagy online konzultációt biztosítok számodra.

Megéri időben dönteni!

Április 18-ig 60%-os kedvezménnyel, mindössze 40.000 Ft-ért,
Április 19-én, még 50 %-os kedvezménnyel, 50.000 Ft-ért vásárolhatod meg a tanfolyamot!

Ez után, teljes áron, 100.000 Ft-ért lehet a tiéd a tréning.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hiszen csak április 21-ig lehet jelentkezni! Légy az egyik első, aki lépéselőnyhöz jut az életében!

A jelentkezési határidő lejárt!

Ha most jelentkezel, különleges bónuszokkal is gazdagodsz

  • Az első 10 jelentkező számára elküldöm Fogantatásra hangolva c. könyvemet, mely egy csodálatos utazásra hív, önmagad mélyebb megismerésében.
  • A tanfolyamhoz adok egy ingyen letölthető oktató videót is „20 összekapcsolt lélegzet” címmel, amit már most elkezdhetsz alkalmazni, és amelynek értéke 20.000 Ft! Ez a videó segít neked a technikák gyakorlati elsajátításában.
  • Továbbá 20.000 Ft. értékben biztosítok számodra egy ingyen letölthető gyakorlati útmutatót „Harmonizáló páros légzés és festés” címmel.

Ha kérdéseid vannak, bátran írj nekem: info@ligetvarianita.hu

Mindig itt vagyok, hogy segítsek!

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk a tanfolyamon!