A szolgáltatásban és a gyógyításban valójában nem a módszer és a körülmények a legfontosabbak, hanem a segítő és a kísért személy közötti kapcsolat minősége. Itt is létre kell jönnie annak a bizonyos kapcsolatnak, működnie kell a „kémiának”, ami egy barátságot, egy közös munkafolyamatot vagy egy párkapcsolatot sikeressé tesz.

A távolság vagy a mozgáskorlátozottság megakadályozhatja a személyes találkozást és a közös munkát. Ezt az akadályt megszüntetve, most már lehetőség van ONLINE úton is igénybe venned a szolgáltatásaimat (kivéve a művészetterápiás foglalkozásokat).

A külföldön élő, vagy a mozgáskorlátozott klienseimmel már évek óta használjuk ezt az utat. A tavaly tavaszi korlátozások alatt pedig még több alkalommal tapasztalhattuk a sikeres működését a közelben élőkkel is.

Az időpontfoglalóban ki tudod választani az online transzlégzés lehetőséget, és a számodra legkedvezőbb időpontot. A megjegyzésbe írd majd be, hogy milyen fórumon szeretnéd az online kezelést. (Skype, Messenger vagy WhatsApp)

Kérdésed van? Személyesen szeretnél bejelentkezni?

Elérhetőségeim:
Telefon: +36 20 264 65 84
E-mail: info@ligetvarianita.hu